Barnjackor

    MASCOT har ett sortiment med funktionella jackor till barn. Gemensamt för alla MASCOT:s jackor till barn är att de är tillverkade i bästa kvalitet och med maximal komfort, så att de kan användas av aktiva barn som leker utomhus i alla väder. Välj till exempel en jacka med vattenavvisande yta till höstens regniga dagar, eller en lätt skaljacka som står emot kraftiga vindar. Välj din favorit bland MASCOT:s olika jackor till barn och upplev den behagliga känsla som en jacka av hög kvalitet ger.

    Håll värmen med CLIMASCOT®

    Är du på jakt efter den perfekta vinterjackan? Du kan du med fördel välja bland de av våra jackor till barn som kommer med CLIMASCOT®-foder. MASCOT har utvecklat en rad tekniker som skapar de bästa villkoren för kläder till barn och vuxna, däribland CLIMASCOT®, som är ett andningsbart lättviktsmaterial som har en hög isoleringsförmåga och håller värmen.

    Matcha med mamma och pappa

    Med MASCOT jackor till barn är det möjligt för barn att matcha med mamma och pappa. Du hittar liknande produkter i MASCOT:s sortiment för vuxna, vilket gör det möjligt för alla i familjen att få en jacka från MASCOT. Med matchande MASCOT®-jackor till hela familjen är ni redo för lekplatsen, skogen eller trädgården, i alla slags väder.