T-shirtar till barn

  Hos MASCOT har vi ett utbud av T-shirtar till barn som är behagliga att bära inpå kroppen hela dagen. MASCOT:s T-shirtar till barn är användbara under de ljumma sommarmånaderna, men kan också bäras året runt till exempel under en fleecetröja eller jacka till barn. T-shirtar till barn finns i klassiska färger med snyggt tryck som enkelt kan kombineras med MASCOT:s övriga kläder till barn.

  OEKO-TEX® STANDARD 100 - logo

  T-shirtar utan hälsofarliga ämnen

  I sortimentet hittar du T-shirtar för barn i 100 % bomull. Bomull är ett naturmaterial som är mjukt och mycket behagligt att bära oavsett om du är fysiskt aktiv eller stillasittande. Bomull är andningsbart och ger därför huden god möjlighet att andas. Alla T-shirtar till barn är certifierade enligt Oeko-Tex® Standard 100, som säkrar att ditt barn inte utsätts för hälsofarliga eller förmodat hälsofarliga ämnen när barnet bär en T-shirt från MASCOT.

  Barn,T-shirtar till barn,Stickad mössa

  Optimal komfort och hög kvalitet

  Kombinera gärna T-shirtar till barn med byxor, överdelar eller jackor till barn från MASCOT, och få de bästa förutsättningarna för rörelse vid lek och andra aktiviteter. I MASCOT:s kläder till barn har vi inte kompromissat med kvaliteten. Alla arbetskläder från MASCOT är Tested to work, och samma höga kvalitet finns i MASCOT:s utbud av kläder till barn.