Profilkläder

  Igenkännbarhet och representation är viktigt när det gäller att profilera ditt företag. Profilkläder i ditt företags färger stärker er identitet och ditt företags varumärke, då kunderna kan se dina anställda. Oavsett om du väljer färg på grund av yrke, bransch eller företagstraditioner har MASCOT en lösning som passar dig.

  Profilkläder - Män & Kvinnor

  En färg för varje bransch

  På MASCOT har vi profilkläder i en mängd färger. I menyn kan du sortera arbetskläder efter färg för att hitta de profiler som passar ditt yrke eller företag. Vi har arbetskläder i färger som svart, ljusgrå, kobolt, grön, röd, vit, marinblå och kaki och i moderna färger som petroleum, gräsgrön och antracitgrå. Om du behöver skyddskläder med hög synlighet har MASCOT i sitt utbud fluorescerande röd, gul och orange. Det finns både enkla och tvåtonade varianter.

  KoboltblåMarinblåGrönRödKakiGråVitSvartHi-vis orangeHi-vis gulHi-vis röd

  Skapa en gemensam identitet för kunder och anställda

  Matchande profilkläder är en viktig del av ditt företags identitet, både för anställda och kunder. Skapa en lagkänsla bland de anställda med arbetskläder som matchar i olika yrken och funktioner. Om du inte kan hitta den exakta nyansen du letar efter i vårt standarssortiment (välj mellan upp till 24 färger) finns det möjlighet att göra en specialbeställning i exakt de färger du behöver. Läs mer om detta under Specialorder. För att öka din synlighet ännu mer för nuvarande och blivande kunder väljer många att trycka eller brodera sin logotyp på arbetskläderna. Läs mer om denna möjlighet under Logotyptryck eller kontakta MASCOT:s kundservice eller din lokala återförsäljare.