Fleecetröjor

    Om du exempelvis är hantverkare och arbetar utomhus och behöver ett plagg som håller dig varm, då är det oumbärligt med en fleecetröja. Det gäller oavsett om det är som ytterplagg på småkyliga dagar eller som isolerande lager under vinterjackan på riktigt kalla dagar. Det finns flera olika snygga fleecetröjor att välja på från MASCOT.

    MASCOT:s fleecetröjor har en modern passform. De ger därför även ett snyggt intryck. De ser även till att värmen hålls tätt intill kroppen. Armarna har elastisk snörning så att de sitter tätt åt och håller kyla och vind borta. MASCOT:s fleecetröjor är gjorda i högkvalitativa och luddfria material, och bland annat erbjuds versioner med antipilling.

    Om du gillar en genomtänkt design, då ska du ta en titt på de innovativa fleecetröjorna i serien MASCOT® ADVANCED. Det är en innovativ fleecetröja med en snygg och glansig yta som gör att smutsen inte sätter sig lika lätt. Stretchtyget och de formskurna armarna gör att du får en otrolig rörelsefrihet så att du kan utföra ditt arbete utan att något stramar emot. Dessutom har dessa fleecetröjor en hög krage så att du håller dig varm om halsen utan behov av extra skydd.