Termoundertröjor

    När du arbetar utomhus i vinterkylan, är det viktigt att ha ett fukttransporterande klädesplagg som håller din kropp torr hela arbetsdagen. Hos MASCOT erbjuder vi ett urval av bekväma termoundertröjor som inte tar mycket plats och som passar utmärkt som innerlager under dina andra arbetskläder. MASCOT:s termoundertröjor finns i varierande design och kvalitet.

    MASCOT:s termoundertröjor har både isolerande och fukttransporterande egenskaper, så att du håller dig varm och torr. Termoundertröjorna transporterar snabbt och lätt bort fukt från kroppen och vidare ut i nästa lager, så att det innersta lagret inte känns kallt och vått. MASCOT använder COOLMAX® i flera termoundertröjor, eftersom detta material är väldigt effektivt för att transportera bort fukt från kroppen. Dessutom är termoundertröjorna med COOLMAX® snabbtorkande, vilket är viktigt för att undvika nedkylning. Detta ger dig bästa möjliga komfort oavsett aktivitetsnivå under dagen.

    Flera av MASCOT:s termoundertröjor är tillverkade i ett elastiskt och flexibelt material som anpassar sig till kroppens rörelser och ger dig optimal rörelsefrihet. MASCOT:s termoundertröjor är sömlösa och saknar etiketter, så att du inte irriteras av tröjan när du rör dig. Termoundertröjorna finns i både kortärmad och långärmad design och i neutrala färger, som svart marin och grått. Om ditt arbete ställer höga krav på skydd, finns även en termoundertröja med multiskydd. Termoundertröjan med multiskydd är antistatisk och flamskyddsbehandlad, samt godkänd enligt relevanta normer.