Termovästar

    MASCOT har många olika termovästar att välja mellan om du letar efter en varm väst. MASCOT:s termovästar är det rätta valet för dig som behöver hålla dig varm och samtidigt måste kunna röra dig fritt i arbetet. Termovästar är oumbärliga om du ofta är utomhus eller arbetar under olika temperaturförhållanden. Termovästar är extremt effektiva som ett extra värmelager. Och om du kombinerar termovästen med en jacka från MASCOT är du bra klädd på väg till arbetet under de kalla höst- och vintermånaderna.

    Hos MASCOT hittar du termovästar i olika varianter, storlekar och färger. MASCOT erbjuder också västar i olika tjocklekar. I serien MASCOT® ORIGINALS hittar du klassiska och tjocka västar. Serien MASCOT® ADVANCED erbjuder en lätt, andningsbar och vattenavvisande väst med CLIMASCOT®-foder med extra hög isoleringsförmåga, vilket gör den särskilt lämplig som mellanlager.

    Termovästar är populära arbetskläder eftersom de ger dig bra komfort och stor rörlighet så att du kan arbeta obehindrat. MASCOT:s termovästar har en smart design och du hittar lätt en som passar din stil och dina behov. Termovästens smarta design och funktionalitet gör det också naturligt för dig att använda den på fritiden. Flera av västarna har olika funktioner, så om du till exempel behöver framfickor, bröstfickor eller en väst med njurskydd, kan du vara säker på att hitta en väst som passar dig i MASCOT:s sortiment. Västarna finns också med ribbstickning i halsen och en förlängd rygg så att du alltid kan hålla kroppen varm.

    De klassiska termovästarna har en värmeisolerande effekt, eftersom de är vadderade med polyesterfyllning av hög kvalitet som är speciellt lämpad för att hålla värmen. De här västarna har ultraljudssvetsad kvilt som säkerställer hög isoleringsförmåga och hållbarhet. Samtidigt har alla västarna hälsomärkningen Oeko-Tex®, vilket är din försäkran om att de inte innehåller några hälsofarliga ämnen.