Sponsring

MASCOT har sponsring inom olika områden. Gemensamt för sponsringen är att den täcker områden som MASCOT:s kunder och samarbetspartners engagerar sig i eller har ett särskilt intresse för.

Den sponsring som MASCOT ingår i har valts för att bland annat ge varumärket MASCOT exponering samt för att stötta sport som kan ge våra kunder och samarbetspartners trevliga upplevelser. En del av sponsringen har också valts ut för att de som sponsras utmanar, testar och utsätter arbetskläderna för lite av varje under några helt unika förhållanden.

GMB Motorsport Racerbil

MASCOT är huvudsponsor för GMB Motorsport, som med passion och engagemang har ett tydligt mål att göra skillnad inom dansk motorsport. Medarbetarna i teamet är klädda i arbetskläder i ULTIMATE STRETCH, vilket ger dem optimala arbetsförhållanden när de behöver det.

GMB Motorsport

High Class Racing är ett danskt motorsportteam som grundades i början av 1990-talet. Med i teamet är i år bland annat den danska racerföraren Anders Fjordbach. MASCOT fortsätter sitt sponsorskap under 2022 och två år framåt. Teamet kör i LMP2-klassen i IMSA (The International Motor Sports Association).

High Class Racing

Team Rosberg Racerbil

Med kvalitet, bekvämlighet och säkerhet som högsta prioritet utrustar MASCOT Team Rosberg, så att de kan leverera topprestationer på racerbanan. Som officiell leverantör av arbetskläder till Team Rosberg under DTM levererar MASCOT arbetskläder till teamet på banan och i verkstaden.

Team Rosberg

Zenvo Bil - Vit

MASCOT samarbetar med den danska hyperbilproducenten Zenvo Automotive. Zenvo Automotive vill arbeta nära tillsammans med marknadsledare i andra branscher. Därför bär teknikerna hos den exklusiva bilproducenten arbetskläder och skyddsskor från MASCOT.

Zenvo Automotive

Monza Eni Circuit - Racerbil

MASCOT levererar arbetskläder till de anställda på Autodromo Nazionale Monza, och den legendariska motorsportanläggningen har därför ett tydligt danskt inslag, eftersom de anställda är den första kontakten för kunder och offentligheten när de kommer till Monza Circuit.

Autodromo Nazionale Monza

Racerbil Dakar 2022

Genom MASCOT:s samarbetspartners testas arbetskläder och skyddsskor under extrema förhållanden. I över ett årtionde har MASCOT varit sponsor för det nederländska Team Coronel som kör Dakar. Offroadrallyt körs i en hård terräng, där fighteranda och uthållighet är en nödvändighet.

Dakar Rally

Dutch Grand Prix-race car_2021

MASCOT är stolta officiella sponsorer för Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. MASCOT står för det officiella organisationsteamet och evenemangsvärdar med flera produkter, som produkter från serien MASCOT® ACCELERATE, vilket ger en enhetlig uniform och ett professionellt utseende som passar det unika evenemanget.

Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

MASCOT engagerar sig i fotboll - MASCOT® WORKWEAR <br />
Randers FC 47F92161-9E41-4812-901B-002E6ADFB887BannerFotboll

MASCOT engagerar sig i fotboll över hela Europa Det sker genom både huvud- och delsponsorskap, vilket ger MASCOT exponering i arenan, på tröjor och via LED-banners, men där även det professionella samarbetet med klubbarna och deras partnernätverk är viktiga element.

Fotboll

Sky-Work Man

Teamet på Sky-Work har en unik rörelsefrihet, god komfort och fickor till sina verktyg när de arbetar i arbetskläder från MASCOT. Med MASCOT:s arbetskläder på firar Sky-Work sig ner och reparerar, underhåller och rengör byggnader.

Sky-Work

Miljö - Patagonia

MASCOT har under flera år skickat arbetskläder för arbete under extrema förhållanden runt om i världen för att testa kläderna grundligt i extrema situationer.

Patagonia

MASCOT är sponsor för arbetskläder och skyddsskor till många olika projekt, organisationer, branscher och företag. Ett lokalt engagemang har sedan MASCOT:s grundande 1982 spelat en avgörande roll, också i förhållande till att bygga upp ett varumärke med ett brett fokus. Du hittar därför sponsrade arbetskläder från MASCOT i stora racinglopp såväl som i lokala föreningar runt omkring hela Europa.