Sponsring

MASCOT har sponsring inom olika områden. Gemensamt för sponsringen är att den täcker områden som MASCOT:s kunder och samarbetspartners engagerar sig i eller har ett särskilt intresse för.

Den sponsring som MASCOT ingår i har valts för att bland annat ge varumärket MASCOT exponering samt för att stötta sport som kan ge våra kunder och samarbetspartners trevliga upplevelser. En del av sponsringen har också valts ut för att de som sponsras utmanar, testar och utsätter arbetskläderna för lite av varje under några helt unika förhållanden.

Christian Lundgaard & Racerbil - MASCOT® WORKWEAR

Jakten på att bli den bästa inom sin bransch är också rubriken för MASCOT:s huvudsponsring av den danska motorsporttalangen Christian Lundgaard. Formel 2-föraren har ambitioner om att få en plats i motorsportens högsta klass, Formel 1.

Christian Lundgaard – dansk motorsportförare

Zenvo Bil - Vit

MASCOT samarbetar med den danska hyperbilproducenten Zenvo Automotive. Zenvo Automotive vill arbeta nära tillsammans med marknadsledare i andra branscher. Därför bär teknikerna hos den exklusiva bilproducenten arbetskläder och skyddsskor från MASCOT.

Zenvo Automotive

Monza Eni Circuit - Racerbil

MASCOT är dessutom sponsor av den legendariska motorsportsanläggningen Monza Eni Circui, samt Jyllandsringen nära Silkeborg, där MASCOT också har sin bakgrund.

Monza Eni Circuit

2020-Tim&TomCoronel-Dakarrally2020

Genom MASCOT:s samarbetspartners testas arbetskläder och skyddsskor under extrema förhållanden. I över ett årtionde har MASCOT varit sponsor för det nederländska Team Coronel som kör Dakar. Offroadrallyt körs i en hård terräng, där fighteranda och uthållighet är en nödvändighet.

Dakar Rally

MASCOT engagerar sig i fotboll - MASCOT® WORKWEAR

MASCOT stöder fotboll över hela Europa Det sker genom både huvud- och delsponsorskap, vilket ger MASCOT exponering i arenan, på tröjor och via LED-banners, men där även det professionella samarbetet med klubbarna och deras partnernätverk är viktiga element.

MASCOT stötter fotboll

Miljö - Patagonia

MASCOT har under flera år skickat arbetskläder för arbete under extrema förhållanden runt om i världen för att testa kläderna grundligt i extrema situationer.

Patagonia

MASCOT är sponsor för arbetskläder och skyddsskor till många olika projekt, organisationer, branscher och företag. Ett lokalt engagemang har sedan MASCOT:s grundande 1982 spelat en avgörande roll, också i förhållande till att bygga upp ett varumärke med ett brett fokus. Du hittar därför sponsrade arbetskläder från MASCOT i stora racinglopp såväl som i lokala föreningar runt omkring hela Europa.