Varselkläder

    EN ISO 20471

    Om det är ett måste med synlighet på arbetsplatsen, då har MASCOT ett av marknadens bredaste sortiment för hi-vis-arbetskläder. Alla våra hi-vis-arbetskläder är godkända enligt säkerhetsstandarden EN ISO 20471, och det ger dig därmed maximal synlighet – när som helst på dygnet. Det fluorescerande materialet gör dig synlig i dagsljus samtidigt som de breda och långa reflexerna gör att du syns i mörker. En stor del av våra hi-vis-arbetskläder är behandlade, vilket gör plagget smutsavvisande. Det gör att du är synbar längre tid.

    MASCOT® SAFE erbjuder många olika serier med hi-vis-arbetskläder, så att du kan hitta precis det säkerhetscertifierade arbetsplagget med den designen och egenskaperna som du önskar. Du kan välja mellan tre olika fluorescerande färger och många kontrastfärger. Plagget är indelat i tre säkerhetsklasser 1, 2 och 3, varav den högsta är klass 3. Du har två möjligheter att uppnå klass 3. Antingen kan du välja produkter märkta med klass 3 eller så kan du välja produkter som tillsammans uppnår klass 3. MASCOT har tagit fram ett överskådligt bokstavssystem som är godkänt av certifieringsinstitutet så att du enkelt kan hitta de bäst skyddande hi-vis-arbetskläderna.

    MASCOT® MULTISAFE erbjuder hi-vis-arbetskläder för dig som behöver multiskydd på arbetsplatsen. Alla MASCOT® MULTISAFE-produkter med hi-vis är nämligen certifierade som antistatisk, syraskyddande och flamhämmande. Alla jackorna i denna serie skyddar dessutom mot ljusbågar och en del skyddar även vid tillfälligt svetsarbete. Dessutom är produkterna utrustade med mer reflexer än vad som krävs enligt standarden. Därför får du maximal säkerhet på alla fronter med hi-vis-arbetskläder i denna serie.