MASCOT® SmartStore

  – När beställning av arbetskläder fungerar optimalt.
  MASCOT® SmartStore är inte bara ett beställningssystem, utan även en intern logistiklösning.

  MASCOT® SmartStore är en gratis onlinebutik för beställning av arbetskläder och personlig skyddsutrustning – perfekt till stora och medelstora företag.

  MASCOT® SmartStore

  MASCOT® SmartStore är mycket användarvänligt och kan användas av alla, också enskilda anställda, var som helst och när som helst. Som företag får ni ett enhetligt utseende genom att välja ett produktsortiment för de anställda.

  Check icon

  Smart och felfri beställning

  Går dina beställningar av ny arbetsutrustning vanligtvis snabbt, enkelt och felfritt? Det gör de garanterat om du beställer via MASCOT® SmartStore.

  industry - icon

  För större slutanvändarverksamheter

  MASCOT® SmartStore är den perfekta lösningen för stora och mellanstora verksamheter som beställer arbetsutrustning till sina anställda med jämna mellanrum. Lösningen är tillgänglig från alla datorer med internetuppkoppling, dygnet runt. Logga in och beställ nya arbetskläder till dig själv eller hela arbetsstyrkan på några minuter.

  check-box icon

  Enkelt och användaranpassat

  Dina nya arbetskläder – med eventuell logotyp, namn och tjänstetillval – skickas direkt till dörren. De kommer i en låda som packats för hand, antingen till företaget eller till privatadressen – allt enligt vad du väljer. Beställningssystemet är mycket användarvänligt. Du kan dessutom få din återförsäljare att lägga varor från andra tillverkare i MASCOT® SmartStore så att du kan beställa all din utrustning på en enda gång.

  Komma igång

  Din återförsäljare ordnar med allt det praktiska och hjälper dig att komma igång. Ni bestämmer det tillgängliga sortimentet tillsammans och var en eventuell logotyp ska sitta. Systemet kan anpassas helt efter era önskningar – med olika sortiment per avdelning, beställningshierarki osv. Spara tid redan vid nästa beställning: Kontakta din återförsäljare och kom igång nu meddetsamma.

  En användare av MASCOT® SmartStore berättar:

  ”MASCOT® SmartStore är en användarvänlig plattform där våra anställda beställer nya arbetskläder från den produktkatalog som vi har gjort tillgänglig. Från Marel Århus administreras en MASCOT® SmartStore online med 275 användare fördelade på sju länder, och vi är nöjda med systemet. Bland annat är beställning och hantering av nya arbetskläder enkel och snabb, vi kan ta fram statistik över de anställdas inköp, de anställda får arbetskläderna levererade i individuella lådor och leverans av nya kläder sker i stort sett felfritt.”
  Marel, Danmark