Överdragsbyxor

    MASCOT har ett brett utbud av överdragsbyxor som kan användas till utomhusarbete i alla slags väder. Med ett par överdragsbyxor från MASCOT har du ett utmärkt skydd mot regn, vind och slask. När du arbetar utomhus kan du enkelt justera dina arbetskläder till rådande väderlek. Överdragsbyxor är det självklara valet då de snabbt och lätt kan dras utanpå dina arbetsbyxor.

    Andningsbara, vind- och vattentäta byxor

    Alla överdragsbyxor i MASCOT:s sortiment är vind- och vattentäta med tejpade sömmar. Byxorna är certifierade enligt nederbördsnormen EN 343, som garanterar att du är optimalt skyddad mot regn. Byxorna kan också andas, vilket är viktigt när du är fysiskt aktiv i en kall miljö, så att du kan bli av med fukt och upprätthålla en hög komfortnivå. Om du har ett jobb där det är viktigt att du är synlig för din omgivning, har MASCOT också överdragsbyxor i fluorescerande färger med reflexer. Dessa överdragsbyxor är godkända enligt standarden EN ISO 20471, vilket garanterar att du är synlig och säker under hela arbetsdagen.

    Funktionalitet i fokus

    I MASCOT:s utbud hittar du överdragsbyxor med en rad praktiska funktioner och detaljer som underlättar din arbetsdag. Byxorna har flera funktionella detaljer, vilket inkluderar tumstocksficka och hammarögla, så att du enkelt kan komma åt ditt verktyg. Här finns dessutom överdragsbyxor med knäfickor, så att dina knän får maximalt skydd – även de gånger du snabbt behöver dra vind- och väderbeständiga byxor över dina andra arbetsbyxor. Byxorna har också ett extra långt blixtlås med vindskydd vid benen, som gör det enkelt att trä byxorna över ett par stövlar.