Boxershorts

    Hos MASCOT hittar du även bekväma boxershorts som kan användas både på arbetet och på fritiden. Det är viktigt att ha bra och bekväma kläder från det innersta lagret till det yttersta för att uppnå maximal komfort genom hela arbetsdagen. MASCOT:s boxershorts är ett självklart val när det kommer till det innersta lagret av kläder som ligger direkt mot huden. Du kan med fördel kombinera boxershortsen med andra underkläder från MASCOT, som till exempel en undertröja med eller utan ärmar.

    Funktionella material

    Hos MASCOT finns boxershorts i lätta material. Vissa av dem är isolerande, fukttransporterande och antibakteriella, så att du håller dig varm och torr. De fukttransporterande egenskaperna i materialet gör att boxershortsen torkar snabbt, vilket är avgörande för att bevara en god kroppstemperatur under fysiskt aktivt arbete och därmed undvika att kroppen kyls ned. De antibakteriella egenskaperna är särskilt praktiska i plagg som bärs direkt mot kroppen. Boxershorts från MASCOT finns i ett urval av neutrala färger.

    Komfort i fokus

    Hos MASCOT får du boxershorts med hög komfort och bra passform, eftersom shortsen är tillverkade i ett flexibelt och elastiskt material som anpassar sig efter kroppens form. Det ger dig optimal rörelsefrihet för att utföra ditt arbete. MASCOT:s boxershorts är dessutom sömlösa och med invävda tvättanvisningar så att inget stör dig när du har dem på dig under en lång arbetsdag.