Hängselbyxor

    Om du vill vara säker på att ländryggen alltid är täckt är ett par bekväma och funktionella hängselbyxor definitivt den rätta lösningen för dig. Hos MASCOT vet vi att ett brett sortiment av olika stilar inom arbetskläder är viktigt. Här på sidan hittar du en rad hängselbyxor med olika funktioner och passformer, vilket gör att vi kan erbjuda dig en passande produkt. Om du till exempel har ett jobb med mycket knästående arbete, finns det här på sidan produkter med knäfickor. Knäfickorna kan normalt justeras efter storleken på knäskyddet och efter behov.

    För att hängslena inte ska kännas obehagliga vid axlarna finns det i alla produkter inbyggda justeringsmöjligheter och resår. På så sätt kan du själv justera dina hängselbyxor så att de är sköna att ha på sig. MASCOT har sett till att det finns plats för verktyg och mobilen genom att erbjuda ett stort urval av fickmöjligheter. Om du behöver mycket plats bör du därför välja en modell med olika fickor som bröstficka, framficka, tumstocksficka och lårficka.

    I sortimentet hos MASCOT finns det produkter med olika sorters design och färger. Vi levererar stilar som både är enfärgade och flerfärgade. Samtidigt varieras också materialet efter vilken bransch och vilken miljö som arbetskläderna ska användas i.

    Hängselbyxor för alla väder

    Om du har ett jobb som kräver att du arbetar mycket utomhus är det viktigt med rätt kläder. MASCOT har därför hängselbyxor för både kalla och varma dagar. I sortimentet finns således också produkter som är vind- och vattentäta. Det finns också en rad hängselbyxor i fluorescerande material som även har certifierade reflexer. Dessa produkter är särskilt lämpliga för arbete som kräver lite extra av kläderna när det gäller säkerhet och synlighet.