Skor

  Hos MASCOT hittar du ett av branschens största urval av skor till jobbet, oavsett om du letar efter stadiga skyddsskor eller skor utan skyddsdetaljer. Om du arbetar i extrema miljöer är det av största vikt att dina arbetsskor uppfyller de högsta säkerhetskraven och samtidigt ger dig optimal komfort. Hos MASCOT hittar du ett brett sortiment av traditionella skyddsskor och skyddskängor i klassiskt design, moderna skyddsskor i innovativa material samt skor utan skyddsdetaljer.

  Ställ krav på säkerheten

  Håll utkik efter MASCOT:s stora urval av skyddsskor om du arbetar i miljöer där dina fötter är utsatta för risker från höga temperaturer, kemikalier, tryck eller föremål som kan träffa fötterna. Om du väljer skyddsskor från MASCOT vet du att de är certifierade enligt EN ISO 20345. Det betyder att alla produkter lever upp till marknadens högsta säkerhetskrav för arbetsskor. I vårt sortiment hittar du skyddsskor i klass S3 och S1P. I båda säkerhetsklasserna har skorna bland annat spiktrampskydd, tåhätta, olje- och bensinbeständig yttersula samt halkhämmande, antistatiska och andningsbara egenskaper. Arbetsskorna i klass S3 är dessutom vattenavvisande. Hos MASCOT hittar du kort sagt ett allsidigt urval av skyddsskor, oavsett om du arbetar inom bygg, hantverk, industri eller mer extrema yrken.

  Innovativa material

  Innovation är viktigt när vi utvecklar arbetsskor. Med skor från MASCOT får du marknadens bästa och nyaste trender både vad det gäller material och funktioner. Om du föredrar en snabb och lätt skoknäppning, så ska du titta på skor med BOA® Fit System. Det slitstarka systemet ger en god passform med hjälp av en tryckknapp. Om du vill ha arbetsskor som är extremt stötdämpande, väldigt lätta eller så flexibla som möjligt, så hittar du i våra olika skoserier innovativa material såsom sulor av ETPU, tåhättor av komposit och spiktrampskydd av textil, vilket bidrar till att göra arbetsskorna så funktionella och behagliga som möjligt.

  Arbetsskor för alla yrken

  Om du inte har behov av särskilt skydd så har MASCOT också ett urval av arbetsskor utan skyddskomponenter. Dessa skor är för dem som arbetar i industrier där vanliga sneakers kan användas. Även om skorna är utan skyddsdetaljer, så får du fortfarande den kvalitet, design och passform du känner igen från MASCOT:s övriga sortiment av arbetsskor. Med MASCOT kan du ge alla anställda en strömlinjeformad visuell identitet oavsett deras arbetsuppgift.