Stickade tröjor

    Behöver du en tröja som håller dig varm en hel arbetsdag? MASCOT har ett stort utbud av behagliga stickade tröjor, som alla har tillverkats med fokus på optimal komfort och god kvalitet. Oavsett om du letar efter en tjock stickad tröja för kalla dagar, eller en lättare stickad tröja att bära över en skjorta, så hittar du den hos MASCOT. Vårt breda sortiment gör att du kan välja bland många olika färger, så att du enkelt hittar en stickad tröja som passar precis ditt arbete.

    Stickade tröjor för alla branscher

    För dig som tillbringar din dag på en byggarbetsplats, kan MASCOT erbjuda en rad moderna stickade tröjor i ull, bomull och polyester. Våra kraftiga stickade tröjor har alla funktionella fickor med plats för telefon, kulspetspenna och andra tillbehör du behöver ha nära tillhands. Ett urval av de stickade tröjorna finns även med blixtlås med vindskydd, samt slitstarka förstärkningar för ökad hållbarhet. MASCOT har både stickade tröjor med och utan foder, beroende på hur varm din tröja behöver vara. Kombinera gärna den stickade tröjan med en jacka under de mest kalla dagarna, så är du garanterat skyddad mot väder och vind.

    Upplev de suveräna egenskaperna hos stickat

    För dig som arbetar inom logistik, transport och kontor, har MASCOT också en rad lätta stickade tröjor i merinoull. De klassiska stickade tröjorna i merinoull är oumbärliga att bära över en skjorta för en presentabel och professionell stil även under kalla dagar. Ull har temperaturreglerande, fuktabsorberande och smutsavvisande egenskaper, vilket ger dig utomordentlig komfort under hela arbetsdagen. I MASCOT® CROSSOVER-serien finns ett brett urval av skjortor, t-shirts och pikétröjor som du kan kombinera och matcha med dina stickade tröjor efter behov.