Undertröjor

  Hos MASCOT kan du klä dig väl, från det innersta lagret till det yttersta Som innersta lager har du ett stort utbud av underkläder i många olika kvaliteter, material och passformer för många olika användningsområden.

  Ett stort urval

  MASCOT har ett brett sortiment av undertröjor för olika behov. Du kan bland annat hitta undertröjor med korta ärmar som passar bra för övergångsmånaderna, samt undertröjor med långa ärmar som är ett perfekt inre lager när du behöver hålla värmen när det är kallt. Undertröjorna finns i en rad neutrala färger, som vit, svart, antracitgrå och marinblå. Undertröjorna finns även i olika passformer så att du kan välja den som passar dig bäst. Modellerna är mycket elastiska och passar för både män och kvinnor.

  Material av hög kvalitet

  Med en lätt och fukttransporterande undertröja kan du enkelt hålla dig torr under hela arbetsdagen. MASCOT:s undertröjor är utformade i funktionella, lätta material. Vissa av dem är fukttransporterande och många är dessutom isolerande. Det finns till och med varianter med till exempel snabbtorkande och/eller antibakteriella egenskaper. Allt för att säkerställa att du undviker nedkylning av kroppen eller andra obehag när du arbetar i ett högt tempo, samtidigt som du kan bibehålla en god kroppstemperatur genom hela arbetsdagen.

  God komfort och stor rörelsefrihet

  MASCOT:s undertröjor är utformade med komfort och rörelsefrihet i åtanke. Undertröjorna har en modern passform som följer alla kroppens rörelser. Undertröjorna är tillverkade i ett elastiskt och flexibelt material som ger dig god rörelsefrihet genom hela arbetsdagen. Vissa av MASCOT:s undertröjor är sömlösa och har inga etiketter eller tvättanvisningar som kan störa dig i ditt arbete.