Överdragsbyxor till barn

    Överdragsbyxor till barn från MASCOT passar barn som har blivit för stora för overallen. Du hittar därför MASCOT:s överdragsbyxor till både flickor och pojkar i storlekarna 9–14 år. Överdragsbyxan är användbar i alla väder, och håller ditt barn varmt i kyla, slask och regn.

    Snöiga dagar går som en lek i ett par överdragsbyxor till barn från MASCOT

    I ett par överdragsbyxor till barn från MASCOT är ditt barn redo att gå ut på äventyr oavsett väder och vind. Överdragsbyxor till barn är både vind- och vattentäta och har tejpade sömmar. För att ge mesta möjliga komfort när aktivitetsnivån ändras, är MASCOT:s överdragsbyxor till barn även andningsbara. I ett par överdragsbyxor från MASCOT får ditt barn, i kombination med en jacka, bra villkor för utomhusaktiviteter under de kyliga höst- och vintermånaderna.

    Praktiska kläder innebär fler timmar utomhus

    När ditt barn är utomhus är det oavsett väder och vind viktigt att både funktioner och komfort är på topp för att undvika att barnet blir kallt. När du väljer ett par överdragsbyxor från MASCOT får du bland annat ett par byxor med det isolerande lättviktsfodret CLIMASCOT®. Fodret känns lätt och ger bra rörelsefrihet. MASCOT:s överdragsbyxor till barn är designade med praktiska reflexeffekter så att ditt barn är synligt i trafiken efter mörkrets inbrott. Överdragsbyxorna kan med hjälp av resår och snörning i midjan justeras så att de passar perfekt till barnet. Bra ytterkläder med praktiska funktioner kan ge fler timmar utomhus. Därför är MASCOT:s överdragsbyxor till barn ett bra val om ditt barn gärna vill leka ute.