Långärmade pikétröjor

  En långärmad pikétröja är det självklara valet om du letar efter en överdel med professionell framtoning som är skön att ha på sig. I MASCOT:s sortiment hittar du till exempel långärmade pikétröjor i 100 % bomull som är fuktabsorberande och känns mjuka mot huden.

  Modern passform med bra rörelsefrihet

  Hos MASCOT hittar du även långärmade pikétröjor med modern passform. Överdelar med denna passform sitter närmare mot kroppen än den klassiska passformen, men bibehåller dess goda rörelsefrihet. Välj modern passform om du vill ha ett professionellt utseende med gott om utrymme för armar, axlar och bröstkorg. I MASCOT:s sortiment hittar du förutom långärmade pikétröjor även ett stort urval av t-shirtar och skjortor med modern passform.

  Slitstarka och fuktabsorberande egenskaper

  MASCOT:s långärmade pikétröjor är som namnet antyder tillverkade i piké, ett klassiskt tyg till både pikétröjor och t-shirtar. Detta tygval gör de långärmade pikétröjorna slitstarka och fuktabsorberande och ger dig en skjorta som håller länge. För att öka komforten har pikétröjan extra fodring över sömmen i nacken, så att sömmarna inte stör dig i arbetet. Ribbstickningen gör att ärmarna alltid sitter där de ska.

  Klassiska och fluorescerande färger

  Behöver du extra synlighet på jobbet så har MASCOT även långärmade pikétröjor i fluorescerande färger certifierade enligt EN ISO 20471. Med en pikétröja i varselfärger är du garanterat synlig när du arbetar i riskfyllda områden. Tack vare reflexeffekterna ökar dessutom din synlighet även nattetid. Reflexerna försämrar inte rörelsefriheten då de är utformade i elastiska material. För att ge dig maximal komfort är pikétröjans insida tillverkad av behaglig bomull. Om du behöver maximal synlighet kombinerar du pikétröjan med byxor i fluorescerande material.