Regnbyxor

    När man arbetar ute riskerar man också att arbeta i regn med jämna mellanrum. Du behöver vattentäta arbetskläder för att inte behöva göra en ofrivillig paus tills det slutat regna eller trotsa vädret och bli genomblöt. Det erbjuder MASCOT. MASCOT® AQUA är en serie med slitstarka regnkläder i vilken det ingår regnbyxor.

    MASCOT har många regnbyxor i sortimentet som är certifierade som vind- och vattentäta samt andningsbara enligt standarden EN 343. Detta innebär att du får ett optimalt skydd mot vind och väder samtidigt som fukten avleds från kroppen. Resultatet är att du förblir torr innanför regnbyxorna hela dagen lång. Alla modeller har resår och snörning i midjan, så att byxorna sitter åt oavsett storlek.

    Regnbyxorna är utrustade med flera olika funktioner för god funktionalitet. Alla modellerna kan användas utanpå tjocka stövlar eftersom de vid foten antingen har en tryckknappsjustering eller ett blixtlås med vindskydd. Just denna modell ger även tillgång till kläderna under så att man kommer åt fickor utan att behöva ta av sig regnbyxorna. Regnbyxorna finns i färgerna svart, marinblå och grön samt i fluorescerande orange och gul med reflexer, och de kan även matchas med den överdel som passar dig.