Tröjor med blixtlås

    Under den nyckfulla perioden mellan årstiderna är tröjor med blixtlås ett givet val som en del av din arbetsmundering. En blixtlåströja passar bra vid ostadigt väder, då du snabbt kan ta av och på den beroende på temperatur. MASCOT har ett brett urval av tröjor med blixtlås, så du kommer garanterat att hitta en som passar både din bransch och stil.

    Mjuk och behaglig för optimal komfort

    Tröjor med blixtlås är perfekt lämpade att bära utanpå en t-shirt som ett isolerande mellanlager. En stor del av MASCOT:s tröjor med blixtlås är tillverkade av isoli, som är ett mjukt sweatshirttyg bestående av bomull och polyester. Isolityget har valts ut för att ge optimal komfort och rörelsefrihet. Med MASCOT:s tröjor med blixtlås får du en överdel som båda kan andas och är varm, samtidigt som den är fuktabsorberande och behaglig att bära närmast huden. Under de mildare perioderna kan en blixtlåströja användas i stället för en jacka, medan du under de kallare perioderna med fördel kan kombinera tröjan med en vind- och vattenavvisande vinterjacka. Så är du ordentligt klädd för ännu en dag på jobbet.

    Välj de funktioner du behöver

    Hos MASCOT har du möjlighet att välja mellan flera olika tröjor med blixtlås. Behöver du en tröja med eller utan huva? Är du i behov av förvaringsfickor? Ska din blixtlåströja vara en- eller flerfärgad? Är du på jakt efter en blixtlåströja i fluorescerande material? I MASCOT:s sortiment hittar du tröjor med blixtlås för alla – oavsett bransch. De flesta har ribbstickning i midjan och vid handlederna, så att du får den mest optimala passformen. Om du vill ha en firmalogotyp på din tröja, har de flesta tröjor plats för logotyptryck.