Termojackor

    Hos MASCOT hittar du ett brett sortiment av moderna och praktiska termojackor som håller dig varm, oavsett när under året du ska använda jackan. En termojacka fungerar ypperligt som en självständig övergångsjacka under svalare dagar, men är också perfekt lämpad som ett isolerande lager när det är riktigt kallt. Termojackor från MASCOT är en extremt flexibel typ av jacka som kan användas i alla väder och alla situationer. Även när du är på väg till och från arbetet är termojackan otroligt användbar.

    Termojackorna kan andas, och är både vind- och vattentäta, vilket gör att de är praktiska och lämpliga för användning i alla slags väder. MASCOT erbjuder termojackor med CLIMASCOT®-foder, vilket gör att de är användbara både som en lätt och mjuk övergångsjacka, men även som en varm jacka under vinterjackan när kylan biter. Termojackor med CLIMASCOT®- foder har en låg vikt och tar inte mycket plats, vilket gör den idealisk att bära under en vatten- och vindtät jacka från MASCOT.

    MASCOT:s termojackor har en fiffig design och finns tillgängliga i många olika färger. Vi har också en termojacka i fluorescerande material som är godkänd enligt EN ISO 20471. Med den kan du också vara behagligt klädd i lätta material, även när du arbetar med extra höga krav på synlighet och säkerhet. Du kommer därför garanterat att hitta en termojacka som passar din stil och dina behov.

    MASCOT:s termojackor har många funktionella detaljer, så oavsett om du vill ha en termojacka med reflexer, bröstficka, framfickor, pennficka eller annat, så kan du enkelt hitta precis den termojacka som bäst uppfyller dina behov. I vårt sortiment finns också produkter med plats för logotyp på bröstfickan.