Skjortor

    Om du letar efter den rätta arbetsskjortan, hittar du ett brett urval hos MASCOT. Hitta din favoritprodukt bland modeller, design, funktioner och färger. Vi har skjortor med både långa och korta ärmar, och produkterna finns med antingen kroppsnära eller lös passform så att du kan välja den typ som du känner dig mest bekväm i. Som utgångspunkt kan skjortor från MASCOT användas av alla, men för att garantera rätt komfort finns det också enskilda produkter som är designade specifikt för kvinnor.

    Möjligheterna är många

    Din arbetsplats vill kanske ha en professionell lösning för att stärka sin identitet och sitt varumärke. Här kan MASCOT erbjuda klassiska skjortor i neutrala färger som svart, vitt och ljusblått. Använd överdelarna under en stickad tröja, ha en T-shirt under eller bär dem ensamma, beroende på hur många lager du föredrar att ha när du arbetar.

    Om du vill sticka ut på arbetsplatsen finns det också skjortor i ett sortiment där trend och unika detaljer är i fokus. I sortimentet finns till exempel produkter med vadderat foder som både kan användas stängda och öppna. Dessa överdelar är perfekta under kyliga arbetsdagar, eller kanske istället för jacka under den varmare delen av året.

    För att garantera ultimat komfort har alla skjortor knappar vid ärmarna, som kan justeras. Vissa stilar har också funktionella fickor med plats för till exempel penna eller mobil. Hos MASCOT hittar du enkelt en skjorta som passar dina behov, oavsett om du arbetar på kontor, i produktion eller är på en byggarbetsplats.