Mössor

    En bra mössa är ett oumbärligt tillbehör under de kalla månaderna. Hos MASCOT hittar du mössor i olika färger, passformer och utseenden, så du kan vara säker på att du hittar en som matchar dina arbetskläder och din personliga stil.

    Håll värmen med funktionella mössor

    Med en mjuk och varm stickad mössa håller du öron, panna och huvud varma när du arbetar utomhus i kallt väder. Hos MASCOT hittar du olika mössor att välja mellan beroende på vilka behov du har. Om du behöver en varm mössa så har vi en elastisk, ribbstickad variant som anpassar sig till huvudets form. Det elastiska materialet gör att mössan är skön att bära genom hela arbetsdagen. Behöver du extra skydd under särskilt kalla perioder så finns det i MASCOT:s sortiment även en mössa med ett vindtätt membran, vilket är praktiskt eftersom mössor ofta används när det är både kallt och blåsigt. Om du arbetar i högt tempo eller i miljöer med skiftande temperatur är det en fördel om din mössa är fukttransporterande. Hos MASCOT hittar du därför även en mössa i en tunnare bomullsblandning med isolerande Thermax®, som håller dig varm samtidigt som fukten kan ta sig ut.

    Matcha tillbehören med dina arbetskläder

    Oavsett om du föredrar neutrala eller mer framträdande färger så har MASCOT ett urval av mössor som passar för dig. För de soligare månaderna, då det är för varmt för att bära mössa, har MASCOT även ett urval av bekväma kepsar och skärmmössor som ger ditt huvud skydd mot solen. Vilken huvudbonad du än väljer så kan du utan problem kombinera den med dina övriga MASCOT-produkter.