Barnkläder

  Har du en liten blivande hantverkare där hemma? Älskar ditt barn att vara med i verkstaden eller när du renoverar hemmet? I så fall kan MASCOT erbjuda ett brett utbud av slitstarka barnkläder, som samtidigt garanterar en perfekt passform.

  I vårt sortiment av barnkläder hittar du de kända klassikerna som du känner till från det vuxna utbudet av arbetskläder, nu omdesignade i en cool version för ditt barn. Komforten och den höga kvaliteten är desamma, så det är endast storleken som har ändrats. Produkterna i sortimentet finns i storlekar för barn i åldern 3–14 år, och kan anpassas på flera sätt.

  Barn,Softshelljacka för barn, Byxor till barn
  Alla barnkläder från MASCOT är lämpade för normal tvätt, så ditt barn kan få jord på knäna och smuts på kläderna utan att du behöver oroa dig. De är slitstarka och designade i en passform som ger ditt barn stor rörelsefrihet. Samtidigt har produkterna påsydda reflexer, vilket säkerställer extra synlighet när det börjar bli mörkt.
  Barn-Stickad mössa till barn, Overaller till barn
  I sortimentet finns barnkläder som är tillverkade av funktionellt material, vilket skyddar mot både vind och regn. Klä ditt barn i arbetskläder från MASCOT, och låt leken börja.