Arbetshängselbyxor

  Om du är på jakt efter ett par funktionella och slitstarka hängselbyxor, har MASCOT ett brett utbud av arbetshängselbyxor. Arbetshängselbyxor från MASCOT finns i många olika varianter och färger, med en massa funktioner och detaljer. hängselbyxor är behagliga och praktiska att arbeta i, och väl lämpade för många olika branscher.

  Om du till exempel har ett jobb där du arbetar mycket på knä eller sitter på huk, är arbetshängselbyxor från MASCOT ett uppenbart val. Med ett par hängselbyxor kan du vara säker på att ländryggen alltid är skyddad så att du inte fryser. Hängselbyxor är därför ett ypperligt alternativ till ett par arbetsbyxor, när du vill ha hög komfort och skydda både rygg och ländrygg. MASCOT:s hängselbyxor har en ergonomisk passform som ger dig stor rörelsefrihet och gör dem bekväma att arbeta i.

  Hängselbyxor i många varianter

  MASCOT:s arbetshängselbyxor finns i olika material. I vårt utbud hittar du bland annat vind- och vattentäta hängselbyxor för utomhusarbeten under den kalla säsongen, fluorescerande hängselbyxor i de fall där ditt arbete kräver extra synlighet, samt lätta hängselbyxor som är lämpliga för inomhusarbete eller andra varma miljöer. MASCOT:s arbetshängselbyxor har en mängd praktiska fickor. Du hittar bland annat hängselbyxor med bröstficka och pennficka, knäfickor, lårfickor och tumstocksficka. På så sätt kan du enkelt ha alla dina verktyg till hands.

  Maximalt skydd oavsett yrke

  Om ditt arbete kräver ytterligare skydd, kan du också välja hängselbyxor med flera skydd, exempelvis antistatiska, syraskyddande och flamskyddande egenskaper. Dessutom kan du få arbetshängselbyxor i fluorescerande material, om du behöver extra synlighet och säkerhet på arbetet. Om du arbetar utomhus under de varma sommarmånaderna, kan du med fördel välja ett par hängselbyxor med UV-skydd, så att solen inte skadar din hud.