Pikésweatshirts

    Är du på jakt efter en tröja som både är funktionell och presentabel? I så fall är pikésweatshirts från MASCOT det självklara valet. Det unika med pikésweatshirts är att du får optimal komfort från det mjuka bomullstyget, samtidigt som du bibehåller en professionell look. Kort sagt är detta den perfekta överdelen för dig som värdesätter både passform och stil.

    Rörelsefrihet framför allt

    Med pikésweatshirts från MASCOT får du en tröja med god komfort och suverän rörelsefrihet. Här finns inget som smiter åt eller irriterar. De funktionella tröjorna består av en bomullsblandning som är fuktabsorberande och behaglig att bära direkt mot huden. I vårt sortiment hittar du både enfärgade och flerfärgade pikésweatshirts, så att du enkelt kan kombinera dem med dina andra arbetskläder. Använd din polotröja utanpå en t-shirt under övergångsperioden, eller bär den som ett isolerande lager under en jacka under de kalla månaderna. Med MASCOT:s urval av pikésweatshirts hittar du garanterat en modell som uppfyller dina önskemål.

    Representera din arbetsplats på bästa sätt

    En polotröja lämpar sig också väl om du arbetar inom teknik eller service. Du uppnår den där presentabla framtoningen med samma krav du känner igen från din pikétröja – fast i en varmare tröja med långa ärmar. Pikétröjor kan även utan problem användas inom andra branscher, oavsett om du är hantverkare eller arbetar inom bygg eller industri. Om du vill placera din firmalogotyp på polotröjan, finns det gott om utrymme till detta både fram och bak. Vill du ha fickor att förvara glasögon, pennan eller telefonen i, har MASCOT:s sortiment också pikésweatshirts med bröstfickor.