Arbetspikétröjor

    En pikétröja är ett populärt val bland dem som vill har ett professionellt utseende utan att uppoffra rörelsefriheten. MASCOT har ett stort sortiment av arbetspikétröjor som passar både dem som jobbar inom yrken som kräver mer robusta kläder och dem som arbetar på kontor eller lager.

    Pikétröjor för alla yrken

    Har ditt företag specifika krav på färg, passform eller säkerhet? Med MASCOT:s stora urval av arbetspikétröjor är det lätt att hitta en som uppfyller varje medarbetares preferenser. Vi har arbetspikétröjor för både dam och herr i upp till 24 olika färger per modell. Behöver företaget en alldeles specifik färg kontaktar du MASCOT för att få veta mer om möjligheterna att lägga en specialbeställning. Om du arbetar i ett yrke som behöver extra synlighet kan du hos MASCOT även hitta ett urval av arbetspikétröjor i olika fluorescerande färger. Tillsammans med ett par byxor, shorts eller knickers i varselmaterial kan du med en varselpiké uppnå en högre säkerhetsklass.

    Noggrant testade material

    Hos MASCOT står komfort, passform och kvalitet i första rummet. Därför är alla våra pikétröjor tillverkade i kvalitetstestade material. På så sätt får du en tröja som är skön att ha på sig och som håller i många år. Alla arbetskläder i vårt sortiment är ”tested to work”, så du kan vara säker på att passformen, funktionerna och hållbarheten har testats, både på laboratorium och på arbetsplatser ute i verkligheten. Du kan hitta arbetspikétröjor i olika tygkvaliteter i enlighet med dina behov. Om du arbetar i ett mycket aktivt yrke väljer du våra arbetspikétröjor med CoolDry. CoolDry är ett extremt snabbtorkande och fukttransporterande material som håller dig torr genom hela arbetsdagen.