Overaller till barn

    MASCOT erbjuder overaller till barn, som håller barnet varmt och torrt från topp till tå. Med en overall från MASCOT är ditt barn redo för lek och utomhusaktiviteter i regn, snö och slask. MASCOT:s overaller till barn är tillverkade i ett robust och slitstarkt material, så att de kan stå emot slitage från till exempel lek i lekparken, klätterställningar och andra utomhusaktiviteter. Overallerna finns i storlekar från tre till åtta år, och de finns i olika snygga färgkombinationer.

    Kvalitetsoveraller

    När du ska välja en overall är kvaliteten avgörande för att ditt barn får hög komfort och god rörelsefrihet. MASCOT:s overaller till barn är andningsbara, vindtäta och vattentäta. Overaller till barn från MASCOT är fodrade med CLIMASCOT® – ett isolerande lättviktsfoder som effektivt håller värmen. Området vid knäna är klätt med CORDURA®, ett slitstarkt material som förlänger produktens livslängd.

    Mängder av funktioner

    MASCOT:s overaller till barn har en rad funktioner och detaljer som gör dem till ett självklart val. Overallerna har praktiska funktioner, som en avtagbar huva med foder och skärm som skyddar mot sol och vind, samt praktiska framfickor till förvaring. Overaller till barn från MASCOT har både blixtlås i benen och knäppning med knappar vid fötterna. Det gör det enkelt att dra overallen över vinterstövlarna och gör samtidigt att blixtlåsen inte öppnas av misstag. Overallerna har reflexdetaljer som ser till att ditt barn är synligt för omgivningen även på kvällen.