Varselshorts

    Säkerheten är viktigast om du arbetar i områden med tät trafik eller maskiner. Hos MASCOT finns ett av branschens största sortiment av fluorescerande skyddskläder som gör att du syns i både dagsljus och mörker – året runt. Under den varma säsongen, där säkerheten fortfarande kommer främst, är MASCOT:s varselshorts helt rätt för dig. När du arbetar utomhus på byggarbetsplatsen kan MASCOT erbjuda ett par varselshorts som motsvarar dina önskemål.

    Beakta säkerhetskraven

    Med reflexshorts från MASCOT kan du vara säker på att du uppfyller den säkerhet som din arbetsplats kräver. MASCOT:s varselshorts är alla godkända enligt den internationella standarden EN ISO 20471, klass 1. Om du vill uppnå en högre grad av säkerhet kombinerar du bara dina hi-vis-shorts med en t-shirt eller jacka i fluorescerande material. Med hjälp av MASCOT:s bokstavssystem ser du snabbt hur du kan kombinera fluorescerande shorts med andra produkter för att uppnå en högre säkerhetsklass.

    Passform och komfort prioriteras

    I den fluorescerande MASCOT® SAFE-serien finns varselshorts i flera färger. De självlysande hi-vis-färgerna gör att du syns i dagsljus. Alla shorts är utrustade med reflexer som säkerställer att du lätt kan upptäckas med hjälp av en ljuskälla i mörkare omgivningar. För att garantera bästa hållbarhet har dessa shorts slitstarka trenålssömmar på båda benen och i grenen. Om du dessutom behöver fickor att förvara verktyg, mobil och glasögon i behöver du inte oroa dig. MASCOT:s varselshorts har alla de fickor och funktioner du behöver, som en justerbar hammarögla, tumstocksficka och fickor med säker stängning.