Pilotjackor

    De klassiska pilotjackorna är också en del av MASCOT:s sortiment. De kommer ursprungligen från det amerikanska flygvapnet, men har sedan tagit klivet in bland arbetskläder som varma och slitstarka arbetsjackor. MASCOT erbjuder pilotjackor med många olika egenskaper så att du kan hitta en som matchar precis det du behöver.

    Många av modellerna är vindtäta och vattenavvisande, på så sätt håller du dig varm när det blåser och regnar lätt. Om du behöver en jacka som också klarar tungt regn, då finns även en pilotjacka som är helt vattentät. Dessa pilotjackor är också vindtäta och andningsbara, så att du är torr och bekväm i jackan under hela dagen. MASCOT:s pilotjackor har foder i kvilt eller päls som båda är mycket isolerande.

    En pilotjacka ska vara funktionell för att den ska fungera optimalt som en arbetsjacka. Därför är MASCOT:s pilotjackor utrustade med många olika fickor samt D-ring så att du kan ha mobilen, ID-kort, nycklar, pennor och papper och annat på dig. De flesta fickorna har blixtlås så att inget kan ramla ut.

    Har du behov av hi-vis-arbetskläder då erbjuder MASCOT ett antal pilotjackor i fluorescerande färger. Många av dessa modeller har behandlats med det smutsavvisande Teflon®. På så sätt ser du till att jackan förblir ren och håller längre.