Underkläder

  Hitta underkläder som uppfyller dina behov. Behöver du fukttransporterande, isolerande eller extra isolerande underkläder? Använd våra filter för att söka efter produkter som uppfyller dina behov. Läs mer om underklädernas unika egenskaper och lär dig hur färgerna visar dig vägen till rätt underkläder.

  Funktionsunderkläder

  Att välja rätt sorts underkläder kan vara en utmaning och alternativen kan kännas överväldigande. Som baslager fungerar underkläderna som ett andra hudlager och de måste ge en bekväm, mjuk och flexibel känsla. Lika viktigt är effektiv fuktavledning, snabbtorkande material och bra isolering – egenskaper som gör underkläderna bekväma att använda.

  MASCOT introducerar det fullständiga paketet med ett nytt och innovativt färgkodskoncept, som hjälper dig att snabbt hitta den mest effektiva lösningen. Paketen har designats specifikt för att hjälpa dig att hitta den perfekta produkten för dig genom att tydligt beskriva underklädernas funktioner och material.

  De nya underklädespaketen har märkts i sju olika färger, där varje färgkategori representerar produktens unika egenskaper. Paket som är märkta i RÖTT och ORANGE innehåller underkläder för kallare förhållanden: isolerande, snabbtorkande och fuktavledande. GRÖNT är för vårt grundsortiment för vardagsbruk, medan nyanser av BLÅTT innebär att underkläderna är avsedda för varmare dagar: antibakteriella, antistatiska, fuktavledande och/eller UV-skyddande.

  MASCOTS multifunktionella underkläder erbjuder både bekvämlighet och flexibilitet såväl som fuktavledning och isolering. MASCOTS multifunktionella underkläder är tillverkade av innovativa material som har utformats för att arbeta med din kropp genom att anpassa temperatur, fukt och isolering. Detta försäkrar att din kropp känner sig bekväm hela dagen, oavsett hur du rör dig eller i vilken arbetsmiljö du befinner dig.