Varselpiratbyxor

  Säkerheten är något som du inte ska kompromissa med. För dig som arbetar i högriskområden är det helt avgörande att du är synlig för alla i din omgivning. Hos MASCOT hittar du ett av marknadens största utbud av certifierade skyddskläder. Om du är ute efter varselpiratbyxor så finns här ett varierat urval i olika fluorescerande färger.

  Synlighet är säkerhet

  MASCOT:s skyddskläder är godkända enligt den internationella standarden EN ISO 20471. Standarden delar upp skyddskläderna i olika klasser efter hur stor del av plagget som är täckt av fluorescerande tyg och reflexer. Om du kombinerar dina varselpiratbyxor med en tröja eller jacka i fluorescerande material har du möjlighet att uppnå den högsta skyddsklassen. Väljer du varselpiratbyxor kan du således uppnå samma totala skyddsklass som med långbyxor.

  Alternativet för varma dagar

  Varselpiratbyxor är ett bra alternativ till långa varselbyxor när du arbetar i höga temperaturer. Med piratbyxor får du bra ventilation för benen samtidigt som du bibehåller de praktiska knäfickor och andra fickor för förvaring som du är van att ha till hands när du använder långa skyddsbyxor. Byxbenen på MASCOT:s varselpiratbyxor är ergonomiskt utformade, vilket ger dig bästa möjliga komfort och rörelsefrihet.

  Innovativa material för ultimat komfort

  Alla varselpiratbyxor i MASCOT:s sortiment är tillverkade i innovativa tyger som ger dig optimal slitstyrka och hållbarhet. Alla fickor och detaljer har testats utförligt i våra laboratorier och på arbetsplatser ute i verkligheten för att du ska kunna välja de funktioner som du har behov av i din specifika arbetssituation.