Arbetsskor utan skydd

    Hos MASCOT finns inte bara skyddsskor. Det finns även arbetsskor utan tåhätta, spiktrampskydd och andra skyddsdetaljer, som kan användas i alla arbeten som inte kräver skyddsskor. MASCOT:s arbetsskor gör det möjligt för dig som inte behöver ett par skyddsskor att hitta alla dina arbetskläder på en plats. Du kan klä dig från topp till tå utefter just dina behov. Arbetsskorna är ett bra alternativ till vanliga sneakers.

    Utan säkerhet men med samma höga kvalitet

    MASCOT:s arbetsskor skiljer sig från resterande sortiment av skor genom att de saknar tåhätta, spiktrampskydd och andra skyddsdetaljer. Bekvämligheten, kvaliteten och designen är dock densamma som hos MASCOT:s skyddsskor. De passar därför bra istället för vanliga sneakers. Med MASCOT:s arbetsskor behöver du inte kompromissa. Våra arbetsskor, som påminner om vanliga sneakers, är utvecklade med bekvämlighet och dig som hantverkare i fokus.

    En strömlinjeformad identitet på arbetsplatsen

    MASCOT:s arbetsskor passar för alla yrken där vanliga sneakers kan användas. Vill du ge alla dina anställda en strömlinjeformad identitet i alla jobbfunktioner passar skorna utmärkt för de anställda som inte behöver skyddsskor.