Funktionella byxor

  Arbetar du utomhus eller tycker du om att ta en rask promenad? Funktionsbyxor från MASCOT passar dig som har behov av byxor med andra funktioner än de man hittar hos vanliga arbetsbyxor. Om du till exempel har behov av ultimat funktionalitet och rörelsefrihet samt unika fickor, är funktionsbyxor något för dig.

  Funktioner för aktivitet och fritidsliv

  När du är ute är det viktigt att dina byxor har de funktioner du behöver. Med funktionsbyxor från MASCOT får du bland annat funktionella fickor för förvaring av din telefon, en förstärkt knivficka som ser till att kniven inte förstör byxorna och elastisk justering vid foten så att du kan dra åt byxorna ordentligt. Alla är funktioner som är anpassade för dina behov när du är utomhus. Med en vattenavvisande yta och ventilation vid knäna garanteras du dessutom en god komfort i alla väder.

  Funktionsbyxorna finns i en mängd olika färger. Det ger möjlighet att kombinera dem med andra produkter i MASCOT:s sortiment, bland annat funktionella överdelar. Byxorna är dessutom förstärkta vid knäna, och vissa modeller har svart tyg på särskilt utsatta ställen, så att byxorna inte blir synligt smutsiga när man sitter ner. Passformen är smalare än andra MASCOT-byxor, och den följer och stöttar alla kroppens rörelser, så att du kan röra dig obehindrat.

  Funktionsbyxor i ULTIMATE STRETCH

  Full rörelsefrihet och ultimat komfort. MASCOT:s funktionsbyxor finns i ULTIMATE STRETCH. Den elastiska fibern ger dig fri rörelse och ger byxorna sin ursprungliga form när de inte sträcks ut. Därmed undviker du att byxorna stör eller stramar när du använder dem. Tyget är vattenavvisande på utsidan och mjukt på insidan. De är alltså både praktiska och behagliga.