Termounderkläder

    Termounderkläder från MASCOT passar dig som är i behov av maximalt skydd mot kyla. När du arbetar utomhus under årets kalla perioder är det viktigt att du har termounderkläder som kan hålla dig varm hela dagen. De ska därför vara isolerande, så att du kan hålla värmen, samtidigt som de ska kunna transportera fukt, så att du inte blir våt och kall.

    Termounderkläder transporterar bort svett från kroppen, och fukten fördelas på tygets yttersida där den effektivt sprider ut sig på ett större område så att den lättare kan avdunsta, och du slipper frysa. De bör bara fungera som ett skyddande lager som säkerställer att din kroppstemperatur regleras, oavsett vilket väder eller vilken miljö du arbetar i.

    Termounderkläder från MASCOT har inga sömmar som kan störa, och de är tillverkade i ett mjukt och mycket lätt material som ger optimal komfort när du utför fysiskt arbete många timmar i sträck. Samtidigt finns de i neutrala färger med fina detaljer som gör att du kan ta av de yttre lagren och visa upp termoplaggen, om det blir varmare under dagen. Termounderkläder från MASCOT har en åtsittande passform som är utformad efter kroppens figur. De har samtidigt stretch i flera riktningar vilket ger en stor rörelsefrihet. Använd produktsökningen för att hitta de termounderkläder som passar just din smak och arbetssituation.