Overaller

    Om du arbetar i en bransch där du är extra utsatt för kyla eller smuts är en funktionell overall det rätta valet för dig. Då får du nämligen arbetskläder som skyddar dig från topp till tå. Overaller sammanfogar under- och överdel i en funktionell lösning. På så sätt undviker du att kläderna glider isär på längden, till exempel när du arbetar framåtböjd. Hos MASCOT finns både overaller som kan användas utomhus och inomhus, beroende på dina behov.

    Om det av säkerhetsmässiga skäl är viktigt att du syns bra i ditt dagliga arbete finns det också overaller i fluorescerande material. I de hi-vis-produkter som MASCOT har finns också tvärgående reflexer som gör dig ännu säkrare vid exempelvis arbete nära trafik eller på byggarbetsplatser.

    Håll dig varm och säker

    Om du arbetar ute på vintern kan du välja en vinteroverall. I sortimentet finns produkter med pälsfoder i kroppen, och termofoder i ärmar och ben. Detta ger ett större isolerande skydd så att du inte blir kall. Som en extra funktion har vissa overaller en huva som kan tas av och sättas på efter behov. För extra komfort är extra stretchtyg insatt i ryggen. Detta ger dig mer rörelsefrihet i ditt arbete.

    För att se till att MASCOT har en overall för alla varierar detaljer och funktioner. En del använder också overaller som överdragskläder när de utsätts för arbete med mycket damm eller smuts. Gemensamt för produkterna är en exceptionellt hög kvalitet med bra slitstyrka, vilket är en bra investering för dig.