Global lösning för arbetskläder

  Enkel administration av din globala lösning för arbetskläder.

  Global lösning för arbetskläder

  Spara tid och pengar på administration med ett globalt avtal

  Bedriver du din affärsverksamhet i flera länder? MASCOT kan förenkla din inköpsprocess av arbetskläder och erbjuder en totallösning för ditt företag – globalt.

  I stället för lokala inköpslösningar av arbetskläder på lands- eller avdelningsnivå kan du dra fördel av en storskalig lösning. Detta gör att du kan minimera tiden för administration genom att ha ett globalt avtal för enhetlig service och enhetliga beställningslösningar i hela organisationen. Dessutom säkerställer du en konsekvent företagsidentitet globalt genom ett gemensamt produktsortiment.

  På MASCOT kommer du att ha en huvudkontakt med både sak- och branschkunskap, som hanterar det globala avtalet med dig. Detta säkerställer att alla aspekter av processen tas om hand – från den första vägledningen till beställning, leverans, ombeställning och servicelösningar.

  Samtidigt har du möjlighet att arbeta lokalt. MASCOT har egna säljrepresentanter i 20+ länder i Europa och ett omfattande nätverk med distributörer i Europa och andra länder. Du får ett strömlinjeformat globalt avtal anpassat till lokala förhållanden.

  Exklusivt koncept för multinationella företag

  MASCOT erbjuder en sömlös och gränsöverskridande lösning för arbetskläder för multinationella företag. Om ditt företag sysselsätter fler än 1 000 användare av arbetskläder internationellt kommer du att ha alla fördelarna av att ha en enda kontaktpunkt hos MASCOT.

  MASCOT hanterar din globala lösning för arbetskläder

  • Snabb och felfri leverans över hela världen – med minimal administration
  • Central projekthantering för hela världen – med en enda kontaktpunkt
  • Ett distributionsnätverk i Europa och återförsäljare runt om i världen
  • Enhetlighet i kvalitet, produkter och tjänster

  Kontakta MASCOT:s Global Key Account-team som är dedikerat till att ta hand om stora multinationella kunder.