Arbetsshorts

    Under varma dagar på jobbet är arbetsshorts ett måste. Oavsett om du vill ha lätta shorts eller shorts i ett mer kraftfullt material, har MASCOT de rätta för dig. Shorts är en självklarhet om du arbetar utomhus under varma sommardagar. Men arbetsshorts kan också vara en ovärderlig investering om du arbetar i miljöer med höga temperaturer – till exempel inom industri, produktion eller lager.

    Behåll de funktioner du känner igen från dina långa arbetsbyxor

    Med ett par arbetsshorts från MASCOT behöver du inte kompromissa med de många funktioner du är van vid från dina långa arbetsbyxor. I vårt sortiment hittar du arbetsshorts med många fickor och detaljer, så att du fortfarande får plats med verktyg, mobil, nycklar och andra saker du kan tänkas behöva. Bakfickorna och tumstocksfickorna på våra shorts är förstärkta – exempelvis med CORDURA® och Kevlar® – för en ökad livslängd. Om du behöver extra utrymme finns även arbetsshorts med hängfickor. Det finns också ett antal shorts med avtagbara hängfickor som kan avlägsnas när fickorna ska tömmas eller byxorna tvättas.

    Välj rätt material

    MASCOT har många möjligheter när det gäller material. Oavsett om du vill ha stretchpaneler, ULTIMATE STRETCH eller arbetsshorts i fast material, hittar du det här. Om du väljer shorts i elastiskt material, får du en helt unik rörelsefrihet som ger dig fantastisk komfort hela dagen. Om du hellre föredrar traditionella arbetsshorts, finns det ett stort utbud av shorts i både twill och kanvas, där båda varianterna har utvecklats med särskilda egenskaper i åtanke: Kanvas är lätt och robust, mjuk twill i 100 % bomull är väldigt bekvämt, medan robust twill är extremt slitstarkt. Alla typerna bevarar form och färg, även efter många tvättar. Om du letar efter arbetsshorts som ska användas inom industrin, har MASCOT även här ett utbud av shorts som är godkänt enligt standarden EN ISO 15797, och som tål industritvätt utan problem.