Arbetsoveraller

    Om du behöver arbetskläder som skyddar mot både kyla och smuts kan MASCOT hjälpa dig. Vi har ett stort urval av slitstarka och funktionella arbetsoveraller som passar många olika arbetssituationer. Med MASCOT:s arbetsoveraller är du skyddad från topp till tå, och undviker samtidigt att det öppnas en glipa mellan arbetskläderna till exempel när du arbetar i framåtböjd position. Oavsett om du arbetar inomhus eller utomhus kan du räkna med att MASCOT har en overall som uppfyller dina behov.

    Varianter för alla yrken

    MASCOT har många olika varianter av arbetsoveraller särskilt anpassade för olika yrken och arbetsområden. Vi har overaller i ett lager, vinteroveraller och varseloveraller. Sortimentet rymmer även en multiskyddande overall som är antistatisk, syrabeständig och flamhämmande. Har du till exempel behov av en overall som håller dig varm och torr är en vind- och vattentät vinteroverall att föredra. I sortimentet finns också arbetsoveraller som är tillverkade i ett lätt material och som därför passar särskilt bra för arbete i varma miljöer.

    Funktionalitet i alla arbetssituationer

    Gemensamt för alla MASCOT:s arbetsoveraller är den höga funktionaliteten. Arbetsoverallerna har olika detaljer och funktioner för att se till att det finns en overall för dig, oavsett vad du har för behov. Du hittar ett flertal praktiska fickor, såsom bröstfickor, framfickor, innerfickor och lårfickor för förvaring av verktyg och andra personliga ägodelar. Du kan också välja arbetsoveraller med knäfickor, så att du kan skydda dina knän och ha god komfort under hela arbetsdagen.