Arbetströjor

    Om du vill klä dig i en slitstark och praktisk arbetströja, har MASCOT ett brett utbud av arbetströjor för alla yrkesgrupper. Arbetströjorna kan användas året runt och i många olika sammanhang, både enskilt och tillsammans med andra arbetskläder. MASCOT har arbetströjor i olika produktvarianter, färger och med olika funktioner, så du kommer garanterat att hitta en tröja som passar dina andra arbetskläder.

    I vårt sortiment finns både sweatshirts, huvtröjor, fleecetröjor, hi-vis-tröjor och stickade tröjor i många varianter. Arbetströjorna finns i både klassiska och mer moderiktiga färger, som enkelt kan kombineras med andra arbetskläder från MASCOT. Sortimentet innehåller också tvåfärgade tröjor, eller tröjor med moderna tryck, om du önskar ett mer distinkt uttryck. Du kan välja bland många olika varianter som har precis de funktioner och egenskaper du vill ha. Arbetströjorna har flera praktiska och rymliga fickor, inklusive bröstfickor, fickor fram och innerfickor för förvaring av verktyg, telefon och annan utrustning. Dessutom finns arbetströjor med bland annat huva, justerbar krage eller genomgående blixtlås, så du hittar garanterat en modell som passar just dina arbetsbehov. På många av MASCOT:s arbetströjor kan du trycka eller brodera fast en företags- eller namnlogotyp.

    MASCOT:s arbetströjor ger god komfort och stor rörelsefrihet. Här finns även tröjor i stretchmaterial, som är flexibla och elastiska och som inte stör dig när du utför ditt arbete. Tröjorna finns i normal passform, som följer kroppens naturliga form utan att vara för åtsittande. Detta medför en god rörelsefrihet, så att du obehindrat kan utföra ditt arbete. Arbetströjorna är producerade i slitstarkt material som ger tröjorna en lång hållbarhet. MASCOT erbjuder även arbetströjor för dig som arbetar med extra höga krav på säkra arbetskläder. Här finns både arbetströjor i fluorescerande material och med multiskydd, så att du tryggt kan koncentrera dig på dina arbetsuppgifter.