Tröjor till barn

  MASCOT erbjuder ett sortiment av snygga och praktiska tröjor till barn i åldrarna 3–14 år. Du kan nu klä hela familjen i tröjor från MASCOT, och ni kommer alla att uppleva den behagliga känsla som vår höga kvalitet ger. I sortimentet finns bland annat en fleecetröja till barn, som fungerar bra både som ett extra lager värme i övergångsperioden från en årstid till en annan, och som ett isolerande lager under vinterjackan.

  Modern passform och snygga färger

  MASCOT:s tröjor till barn är designade i en modern passform som ger plats till rörelse och lek. Tröjorna finns i härliga färgkombinationer och du kan dessutom köpa matchande tröjor till både mamma och pappa. På MASCOT:s tröjor till barn finns detaljer som blixtlås med vindskydd i halsen och reflexeffekter som säkrar hög synlighet när ditt barn rör sig utomhus på kvällen eller i trafiken.

  Tröjor för olika behov

  När du väljer i sortimentet av tröjor till barn från MASCOT, kommer du att upptäcka att de kan kombineras med MASCOT:s övriga produkter. Använd till exempel en fleecetröja från MASCOT under en skaljacka från MASCOT, och få de vindtäta och vattenavvisande egenskaperna från skaljackan samtidigt som fleecetröjan håller värmen inne på kroppen. Denna lager på lager-princip kan vara praktisk i situationer där vädret eller miljön skiftar mycket. Om du behöver extra skydd mot väder och vind till ditt barn finns det också tröjor till barn med en krage som går längre upp i halsen.

  Barn,Fleecetröja till barn