Vinteroveraller

    MASCOT:s vinteroveraller är ett säkert val för dig som vill ha bra skydd från topp till tå under de kalla månaderna. Du undviker glipor på ryggen mellan arbetskläderna, där kyla och smuts kan tränga in. MASCOT har ett stort urval av varma, funktionella och slitstarka vinteroveraller för dig som arbetar på byggarbetsplatser, i trafiken eller i andra utomhusmiljöer där det är A och O att hålla värmen.

    Maximalt väderskydd

    MASCOT:s vinteroveraller ger dig ett optimalt skydd mot väder och vind. Flera av overallerna är vattenavvisande med Bearnylon®, vilket ger maximalt skydd mot regn, snö och slask. I sortimentet hittar du även flera vinteroveraller som är andningsbara och vind- och vattentäta med tejpade sömmar. Om du vill ha en overall med maximalt skydd mot kyla och nederbörd så ska du hålla utkik efter vinteroveraller som är certifierade enligt köldstandarden EN 342 och nederbördsstandarden EN 343, vilka skyddar dig vid arbete i kalla miljöer. En miljö anses vara kall när temperaturen är under -5 °C i kombination med fukt och vind.

    Hög funktionalitet och fickor med plats för verktyg

    MASCOT:s overaller har samma funktioner som dina övriga arbetskläder från MASCOT. De har ett stort antal praktiska fickor som till exempel framfickor, innerfickor, bakfickor och en tumstocksficka, så att du smidigt kan ha de verktyg du behöver på dig. MASCOT:s vinteroveraller har dessutom knäfickor så att du kan skydda dina knän på bästa sätt när du till exempel arbetar knästående. Behöver du extra synlighet så har MASCOT även vinteroveraller i fluorescerande färger och med reflexer, certifierade enligt EN ISO 20471. Så du kan vara säker på att du är synlig både i dagsljus och efter mörkrets inbrott.