Tröjor med kort blixtlås

    Sweatshirts, fleecetröjor, stickade jackor, huvtröjor och polotröjor – hos MASCOT finns ett brett urval av tröjor med kort blixtlås i många olika tjocklekar och material. Tröjor med kort blixtlås är en bra kompromiss om du vill ha en stängd tröja, men samtidigt vill ha möjlighet att anpassa tröjans övre del utifrån temperatur och väder.

    Få de funktioner du känner till från din arbetsjacka

    Du hittar tröjor med kort blixtlås i många av MASCOT:s populära serier, så att du kan matcha tröjan med dina andra arbetskläder. Oavsett om du vill ha en lättare fleecetröja att bära under en jacka, eller om du är på jakt efter en tjockare tröja som ett alternativ till en jacka, finns flera valmöjligheter i MASCOT-sortimentet. Om du väljer tröjor med kort blixtlås som yttre lager, behöver du heller inte kompromissa när det gäller funktioner. Hos MASCOT finns blixtlåströjor med både bröstfickor och ärmfickor, om du till exempel vill förvara en penna, mobil eller ficklampa. Vill du ha extra hållbarhet väljer du en tröja med förstärkningar. I vårt sortiment hittar du även tröjor med kort blixtlås som har extra höga krav på att vara utrustade med reflexer för extra synlighet. Alla funktioner har valts ut för att ge dig bästa möjliga komfort.

    Välj rätt material

    Materialet är avgörande för tröjans komfort. En rad av MASCOT:s tröjor med kort blixtlås har till exempel innovativt stickade tyger som består av tre lager: stickning ytterst, ett vind- och vattentätt membran i mitten, samt fleece som innerlager. Detta gör att tröjan blir både andningsbar, vindtät och vattenavvisande. Om du föredrar en tröja av mer klassiskt snitt, har MASCOT även fleece-, stickade och bomullströjor i sitt sortiment. Alla tröjor med kort blixtlås har tillverkats med hänsyn till kvalitet och rörelsefrihet, så att du kan utföra ditt arbete utan begränsningar.