Vinterjackor

    När vintern står för dörren är det viktigt att vara ordentligt klädd. Vintern bjuder på skiftande väderlek, och vinterkläder måste därför stå emot kyla, regn och vind. Hos MASCOT har vi ett brett sortiment av funktionella och slitstarka vinterjackor i hög kvalitet. MASCOT:s vinterjackor ger dig optimalt skydd mot väder och vind, och många av vinterjackorna är godkända enligt köldnormen EN 342 och nederbördsnormen EN 343. MASCOT:s vinterjackor finns i ett stort urval av färger, så det finns en jacka för varje bransch. Har du behov av extra hög synlighet och säkerhet på din arbetsplats finns vinterjackorna även i fluorescerande färger och med multiskydd.

    MASCOT:s vinterjackor finns tillgängliga i många olika varianter och material. Jackorna är utrustade med alla de praktiska och rymliga fickor som du behöver för att allt ska finnas nära till hands. MASCOT:s vinterjackor är tillverkade i material av yppersta kvalitet. Här finns jackor som är både andningsbara, vindtäta och vattenavvisande. Flera av jackorna tillverkas också i MASCOT:s material MASCOTEX® och har tejpade sömmar, vilket gör jackorna 100 % vattentäta. Vinterjackor från MASCOT är fodrade med de bästa materialen så att du ska få njuta av en isolerande och varm jacka. Vi kan bland annat erbjuda vinterjackor med kviltfoder, pälsfoder eller fleecefoder. Vinterjackorna finns även med CLIMASCOT®-foder, vilket är ett material som både andas och isolerar. Om du har ett väldigt aktivt arbete i en kall omgivning, kan du med fördel välja en vinterjacka med CLIMASCOT®-foder, så att du kan bli av med överflödig värme och undvika att bli våt och kall.

    Om du vill ha en jacka med utomordentlig rörelsefrihet, är en vinterjacka från MASCOT® ADVANCED-serien ett suveränt val. I denne serie kan du välja mellan olika vinterjackor i fyrvägsstretchmaterial, som är elastiskt i alla riktningar och där inget stramar eller stör dig när du arbetar.