Varseltröjor

    Har du ett arbete där synlighet är avgörande för din säkerhet, kan MASCOT erbjuda varseltröjor i fluorescerande färger certifierade enligt EN ISO 20471. MASCOT:s varseltröjor används ofta av hantverkare som arbetar i anslutning till trafik eller på byggarbetsplatser, där det är viktigt att omgivningen ser dig. MASCOT:s varseltröjor ser till att du syns under dagen tack vare de fluorescerande färgerna, och om natten via de reflexer som sitter på.

    MASCOT:s varseltröjor finns i flera varianter. Här hittar du både huvtröjor, polotröjor och sweatshirts. Flera av tröjorna finns både med och utan genomgående blixtlås. Om du t.ex. skiftar mellan att arbeta i kalla och varma temperaturer, kan du med fördel välja en tröja med genomgående blixtlås så att du snabbt kan ta av eller på dig tröjan. Hi-vis-tröjorna har en rad olika funktioner som du inte vill vara utan när du arbetar. Du hittar bland annat varseltröjor med praktiska fickor med blixtlås för säker förvaring av exempelvis verktyg eller mobiltelefon. Flera av fickorna har kraftiga blixtlås, så att du enkelt når din utrustning både med och utan handskar på. Tröjorna finns i tre olika hi-vis-färger: rött, orange och gult – samt i tvåfärgade kombinationer.

    Hi-vis-tröjorna finns både i en klassisk, rymlig passform och i en mer modern kroppsnära passform. MASCOT kan erbjuda varseltröjor med olika passform, så att du kan välja en tröja som passar dig perfekt. För extra komfort finns även varseltröjor med ventilation under ärmarna, så att din kroppstemperatur regleras mer effektivt vid fysiskt arbete. Flera av tröjorna är gjorda av en kombination av bomull och polyester. Den mjuka bomullen är placerad intill kroppen för att tröjorna ska vara behagliga att bära. Polyester sitter på utsidan, då detta material är slitstarkt vilket därmed ökar tröjornas hållbarhet. Tröjorna finns med snedställda eller horisontella och vertikala reflexer som gör att du syns oavsett vilken sida du ses från – även på långa avstånd. Dessutom är många av MASCOT:s varseltröjor utrustade med elastiska reflexer för att du ska få extra rörelsefrihet.