Mascot International

  Mascot International A/S ligger väster om Silkeborg, Danmark. Här ligger bland annat administration, kundtjänst och färdigvarulager. I resten av Europa har vi en väl utbyggd säljorganisation.

  Färdigvarulager

  MASCOT har ett av Europas största färdigvarulager med arbetskläder. 5 miljoner produkter – fördelat på 33 000+ varunummer – är redo för att skickas ut. Vi har en mycket hög leveranssäkerhet och dag-till-dag-leverans i Danmark och norra Tyskland, samt snabb leverans till resten av världen . MASCOT:s färdigvarulager är en ytterst effektiv apparat med varumottagning, kvalitetskontroll, packning och utsändning.

  Säljare i Europa

  Den stora europeiska säljorganisationen betjänar dagligen MASCOT:s väl utbyggda återförsäljarnätverk och kunder. MASCOT har egna lokala säljmedarbetare i 12 europeiska länder och på det internationella kundtjänstcentret i Danmark ock Vietnam talas det lika många språk. Med säljpersonal på fältet och effektivt stöd kapar vi de bästa möjligheterna för ett tryggt och effektivt samarbete med återförsäljare och verksamheter. Kontakta oss om du vill veta mer om vad vi kan erbjuda din verksamhet. Se var MASCOT:s egna utställningslokaler i Europa finns.

  Mascot International