Hantverkarbyxor

    Som hantverkare behöver du slitstarka och funktionella byxor som klarar alla tänkbara utmaningar på byggarbetsplatsen. Hos MASCOT hittar du ett stort urval av hantverkarbyxor med knä- och hängfickor, så du kan vara säker på att hitta just den färg och passform som passar dig och din verksamhetsprofil.

    Välj själv de funktioner du föredrar

    MASCOT:s hantverkarbyxor kommer med massor av funktioner, så du kan välja precis det du har mest användning för. Ditt val av arbetsbyxor beror bland annat på ditt yrke och dina individuella behov. Om du behöver lättillgängliga fickor till verktyg och skruvar ska du välja hantverkarbyxor med hängfickor. Föredrar du att hängfickorna snabbt och smidigt kan tas bort, som till exempel när du ska ta dig in i och ut ur bilen, så kan du hos MASCOT hitta hantverkarbyxor med smidigt avtagbara hängfickor. Arbetar du ofta på knä ska du välja byxor med knäfickor för att få bästa möjliga skydd för knäna. MASCOT:s hantverkarbyxor kommer inte bara med knä- och hängfickor, utan har även en lång rad andra funktionella fickor och detaljer, som tillsammans bidrar till att göra din arbetsdag mer effektiv.

    Innovativa material

    Rörelsefrihet, god komfort och grundligt testad slitstyrka är standard hos MASCOT, oavsett vilka hantverkarbyxor du föredrar. Slitstyrkan är avgörande om du vill undvika hål på knän och fickor. MASCOT använder bland annat textilierna CORDURA® och Kevlar® för att förstärka de områden som slits mest. Om du vill ha ett par hantverkarbyxor som är tillverkade i ett tyg som är både slitstarkt och skönt att bära ska du hålla utkik efter byxor i kraftig twill eller kanvas. Maximal rörelsefrihet får du om du väljer byxor i stretchtyg eller med stretchpaneler, som även de är extremt slitstarka. För dig som arbetar ute i alla väderlekar har MASCOT även byxor i vattenavvisande material.