Jackor för kvinnor

  MASCOT har ett brett utbud av ytterkläder för kvinnor. Du hittar allt från termo-, fleece- och vinterjackor till softshell- och skaljackor. Våra jackor för kvinnor har en figursydd passform som säkrar den högsta komforten och rörelsefriheten under arbetsdagen. MASCOTs sortiment av damjackor är utformat efter dina behov. Oavsett om du letar efter en lätt, andningsbar eller vind- och vattentät jacka, så kommer du hitta det hos MASCOT.

  Hög standard

  MASCOTs jackor för kvinnor är precis som andra produkter i sortimentet Tested to Work. Alla metervaror är testade i laboratorier och av användare, och du märker direkt att damjackorna är av högsta kvalitet när det gäller komfort, passform, funktioner och slitstyrka. Det speglas i vårt val av tygkvaliteter. I MASCOTs jackor för kvinnor använder vi bland annat stretchmaterial som ger en unik rörelsefrihet. Vi använder även CLIMASCOT®, ett isolerande foder med låg vikt som är mycket mjukt och behagligt att bära nära kroppen. En del av MASCOTs jackor för kvinnor tål även industritvätt enligt EN ISO 15797.

  Säkerhet och synlighet

  Bland våra jackor för kvinnor finns även modeller med certifieringen EN 342 för kyla och EN 343 för nederbörd, om du behöver extra skydd mot vatten, värme eller kyla. Om du arbetar i en bransch eller miljö som kräver extra synlighet har MASCOT också fluorescerande jackor för kvinnor. Hos MASCOT är säkerhet av högsta prioritet och i en av MASCOTs varseljackor kan du tryggt utföra ditt arbete och vara säker på att bli sedd.

  Mixa och matcha

  MASCOTs jackor för kvinnor tillhör olika serier och finns i flera färger. Gemensamt för dem alla är att de kan kombineras kors och tvärs mellan färger och serier. Om du endast har behov av extra synlighet på överkroppen kan du välja en nederdel från en annan serie. Eller så kanske du vill ha marinblå byxor med en koboltblå jacka. Hos MASCOT är det möjligt.