Funktionsunderkläder

  Vad är du ute efter?

  Fukttransporterande underkläder – håller kroppen torr

  Blue - brand DNA

  Snabbtorkande underkläder med låg vikt

  Fukttransporterande underkläder som passar utmärkt som innersta lager. Tyget torkar snabbt, vilket är viktigt för att undvika att kroppen kyls ned. Materialet är elastiskt och anpassar sig efter kroppens form.
  Turquis - brand DNA

  Extremt effektiv fukttransport, antibakteriell och antistatisk

  Kombinationen av polyester och bambukol gör tyget extremt fuktabsorberande. Kläderna känns torra, även om de är fuktiga. Bambukol har dessutom antibakteriella och antistatiska egenskaper, vilket är extra fördelaktigt i de kläder du bär närmast kroppen.
  Cyan - brand DNA

  Snabbtorkande med effektiv fukttransport

  COOLMAX® är ledande på marknaden inom fukttransport, och genom att använda COOLMAX® blir underkläderna extra fukttransporterande. Med COOLMAX® undviker man även att kroppen kyls ner, eftersom huden även vid kraftig fysisk aktivitet inte känns fuktig. Fukten transporteras till ytan av materialet och fördelas på ett större område och vidare bort från huden för att avdunsta. Dessutom är underkläderna med COOLMAX® lätta att tvätta, mjuka och snabbtorkande.

  Isolerande och fukttransporterande – håller kroppen torr och varm

  Yellow - brand DNA

  Allroundunderkläder med låg vikt

  Underkläderna är fukttransporterande och isolerande, så att du kan hålla kroppen torr och varm under alla aktivitetsnivåer. Tyget består av polypropenfiber, som minimerar besvärande lukt i produkten. Produkten kan tvättas i 60 grader och torkar snabbt.
  Magenta - brand DNA

  Superelastisk med effektiv fukttransport

  COOLMAX® ALL SEASON är unikt som innersta lager mot huden. Framförallt är tyget mycket fukttransporterande tack vare en speciell struktur som snabbt fördelar fukten över ett större område och leder bort den från huden. En särskild fördel är att materialet fungerar isolerande när det är kallt och svalkande när det är varmt. Tyget smiter åt tätt mot kroppen med hjälp av särskilt fyrvägsstretch som gör det töjbart och behagligt att bära. Tyget har en låg vikt och torkar snabbt.

  Extra isolerande och fukttransporterande underkläder – håller kroppen torr och varm

  Orange - brand DNA

  COOLMAX® med ull

  Ullen försäkrar att kroppen hålls varm, och de speciellt utvecklade polyesterfibrerna absorberar snabbt fukten. Välj produkter som kombinerar COOLMAX® och ull för att få både effektiv fukttransport och extra isolering mot kyla.
  Red - brand DNA

  Fortsätt hålla dig torr och varm när kylan biter

  Thermax® är ett extra isolerande material i tre lager som utvecklats av MASCOT®. Underkläder med Thermax® är mycket värmeisolerande och utvecklade för att användas i kalla miljöer. Huden känns alltid torr, eftersom insidan av tyget är utvecklat för att transportera fukten från kroppen ut till bomulls- och modalfibrerna i det yttersta lagret.