Arbetsbyxor

  MASCOT är känt för att ha ett brett och modernt sortiment av arbetsbyxor med hög kvalitet. Oavsett bransch arbetar du säkert och bekvämt i slitstarka byxor från MASCOT.

  ULTIMATE STRETCH ger en unik rörelsefrihet

  Ett stort urval av arbetsbyxor från MASCOT är tillverkade i ett optimalt stretchtyg som ser till att du får rörelsefrihet i dina arbetsuppgifter. Byxorna är lätta och flexibla, vilket ger känslan av byxor som du inte vill ta av dig. Det optimala stretchtyget består av en avancerad elastisk fiber, som gör att tyget får tillbaka sin ursprungliga form när det inte stretchas ut. Arbetsbyxor i ULTIMATE STRETCH finns dessutom med alla de fickor och detaljer som du är van med i andra typer av arbetsbyxor.

  ”Byxor som du inte vill ta av dig.” Det är reaktionen från många av de hantverkare som provar byxorna. Det elastiska tyget ger en unik rörelsefrihet och komfort, utan något som stramar eller stör. Och med mjukt tyg på insidan och vattenavvisande tyg på utsidan kan du vara säker på att få behagliga och praktiska byxor till en krävande arbetsdag.

  Det finns arbetsbyxor, arbetsshorts och knickers från MASCOT i ULTIMATE STRETCH. Dessutom finns en rad matchande överdelar i samma elastiska material.

  När man väljer arbetsbyxor finns det mycket att ta hänsyn till. För det första är det mycket viktigt att du väljer rätt storlek och benlängd. Hos MASCOT hittar du upp till 21 olika midjemått (storlekar) och 3 olika benlängder. Dessutom kan utvalda arbetsbyxor förlängas ytterligare i benen. Rätt benlängd/innerbenslängd har t.ex. stor inverkan på hur väl dina knäfickor sitter. MASCOT har även ett brett sortiment av tillbehör, som knäskydd, bälten och hängfickor, som ger dina MASCOT-arbetsbyxor ytterligare funktionsmöjligheter.

  Slitstyrkan är också väsentlig, så att det inte går hål på knän och fickor efter en kort tids användning. Därför har MASCOT gått ihop med materialvarumärken som CORDURA® och Kevlar®, som är världsberömda för slitstyrka respektive stickskydd. Med rätt förstärkning på utsatta ställen kommer dina arbetsbyxor klara av det hårda slitet – vecka efter vecka.

  Oändligt många funktioner

  MASCOTs arbetsbyxor har ett otal funktioner och detaljer som gör arbetsdagen mer effektiv och behaglig. Slitstyrka och en passform med bra rörelsefrihet får du som standard hos MASCOT. Dessutom kan du välja bland många olika detaljer och funktioner på dina arbetsbyxor i MASCOTs breda sortiment: