Termobyxor

    Om ditt arbete oftast sker utomhus i kallt väder eller i andra kalla miljöer är termobyxor ett idealiskt val för att hålla värmen. När du klär dig i termobyxor från MASCOT, får du ett par byxor som kan användas på flera sätt. Termobyxorna används vanligtvis antingen inomhus i kalla miljöer, eller som ett extra isolerande lager under dina arbetsbyxor så att du håller dig varm under de kalla arbetsdagarna. MASCOT har ett sortiment med funktionella termobyxor i hög kvalitet.

    Med MASCOT:s funktionella och varma termobyxor är du ordentligt klädd för de flesta arbetssituationer, oavsett om du arbetar utomhus eller i kyl- och frysrum. Byxorna har en tryckknapp eller ribbstickning vid fotleden så att byxorna sluter helt tätt och stänger ute kylan.

    Våra populära termobyxor finns i två olika färger: vitt och marinblått. MASCOT:s övriga sortiment av termokläder är i samma färger, så du kan enkelt få ett komplett set om du så önskar. Termobyxorna kan med fördel kombineras med exempelvis en termojacka eller en termoväst, så att du kan skydda hela kroppen mot kyla. MASCOT har ett brett utbud av termokläder, så du har alla möjligheter att hitta precis det som passar dina arbetsbehov. Några av produkterna kan tvättas i upp till 95 ºC.

    Termobyxor från MASCOT har ultraljudssvetsad kvilt med polyestervadd, vilket ökar byxornas hållbarhet och ger ordentlig värmeisolering. Ultraljudssvetsning i stället för sömmar ger extremt hög slitstyrka. Termobyxorna har en Oeko-Tex® Standard 100-hälsomärkning, så att du kan vara förvissad om att produkterna inte innehåller hälsofarliga ämnen.